PENALUL KLAUS WENER JOHANNIS „IL PADRINO” SI BENEFICIARUL STATULUI PARALEL O INEBUNIT DE FURIE INTRUCAT A FOST DEZBRACAT DE INCA O ATRIBUTIE!

Parlamentarii Comisiei speciale Iordache privind legile justiţiei au adoptat, vineri, un amendament referitor la numirea conducerii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, potrivit căruia preşedintele României nu mai poate refuza numirea acesteia.

„(2) Președintele României nu poate refuza numirea în funcțiile de conducere prevăzute la alin. (1)”, prevede amendamentul.

În prezent legislația prevede că „Preşedintele României nu poate refuza numirea în funcţiile de conducere prevăzute la alin. (1) decât motivat, aducând la cunoştinţa Consiliului Superior al Magistraturii motivele refuzului”. În urma amendamentului adoptat în comisie, președintele țării nu mai poate refuza nici motivat numirea șefei instanței supreme și a vicepreședinților.

Amendamentul a fost adoptat cu 11 voturi ”pentru”, din partea PSD şi ALDE, 5 voturi ”împotrivă”, din partea opoziţiei, şi o abţinere, a lui Marton Arpad (UDMR). Amendame