Poveste sfâșietoare! O fetiță care suferă de cancer a avut parte de nunta visurilor.

img
Imaginea este preluată automat împreună cu articolul de pe Ştiri de Actualitate

O fetiță de doar cinci ani a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Cea mai mare dorință a copilei a fost să facă nuntă.

Eileidh Paterson s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei, însă totul a fost doar de dragul fetiței. Ea suferă de neuroblastom, un tip rar de cancer care afectează copii. Mirele a fost prietenul ei cel mai bun, cu un an mai mare, iar la ceremonie au fost prezenți sute de oameni, relatează The Sun.

Fetița nu mai are mult de trăit, așa că și-a realizat o listă cu ultimele dorințe, iar „o nuntă de vis” a fost trecută pe această listă.

Alături de micuți au fost prezenți părinții și apropiații micuței care s-au străduit să-i îndeplinească dorința. Eileidh  s-a ”căsătorit” cu Harrison Grier în vârstă de șase ani.

„Harrinson nu a mai mers la o nuntă până acum, așa că totul a fost nou pentru el. Dar a fost o ceremonie frumoasă și s-a bucurat...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate