BOMBE DE DEZINFORMARE A PROPAGANDISTILOR AMICII LUI BASESCU,ACOPERITII BOGDAN CHIRIEAC SI SORIN ROSCA STANESCU DEVENITI PESTE NOAPTE „MAFALDA” LUI KOVESI SI JOHANNIS!

Sunt convins că se vor fi găsit destui naivi care să plece urechea la marile știri lansate de cei doi. Marţi seară au încins televiziunile cu știrea că Laura Codruța Kovesi își va prezenta demisia în cel mult o săptămînă. Bandiții care nu-i cunosc pe cei doi abonați ai televiziunii Mincinoșii TV (numele mai nou al României TV) vor fi trăit o noapte albă și vor fi deschis nenumărate sticle de șampanie.

Să ne înțelegem pe românește. Nu visez demisia șefei DNA și nici nu-i urez să se întoarcă la recuperările de sub coșul de baschet. Pînă la urmă, lucrurile vor intra într-o stare de decont și se vor cerne. Așa că Laura Codruța Kovesi n-are decît să se pregătească pentru cumplitul examen ce va urma după schimbarea din funcție. Peste o săptămînă, peste un an, Dumnezeu și Iohannis știu, iar americanii și europenii ar putea da o dată mai exactă.

După părerea mea, carnavalul anticorupție încă...