CA O ADEVARATA PEDELISTA CE A RAMAS ,BOTOSENEANCA RALUCA TATARCAN-TURCAN”CURCANU”A ANUNTAT CA NOUL PNLP(FRUNZAVERDE),ADICA NOUL PDL VA ATACA LA CCR,MODIFICARILE LA REGULAMENTELE PARLAMENTULUI SI LA STATUT!

Liberalii vor contesta la Curtea Constituțională a României modificările la Regulamentele Camerei Deputaților și Parlamentului și la Statutul deputaților și senatorilor, a declarat marți președintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

„PNL va contesta la CCR cele trei modificări intempestive făcute la Regulamentul Camerei Deputaților, Regulamentul comun al Camerei Deputaților și Senatului și la Statutul senatorilor și deputaților. Aceste trei modificări legislative făcute peste noapte de alianța de guvernare PSD-ALDE au unicul scop de a crea un cadru așa-zis legal pentru desfășurarea comisiei de anchetă cu privire la alegerile din anul 2009. Am spus că au scopul de a crea un cadru așa-zis legal pentru că există două decizii ale CCR și o întreagă jurisprudență care confirmă ceea ce PNL susține, că magistrații nu pot fi obligați să se prezinte la audierile în comisiile de anchetă. PSD nu a înțeles lucrul acesta ...