DEUTSCHE WELLE: CAPAT DE LINIE LA DNA. DICTATURA LUI LAURA CODRUTA LASCU ,FOSTA KOVESI TREBUIE SA INCETEZE,EA TREBUIE SA FIE SUSPENDATA SI PUSA SUB URMARIRE PENALA PENTRU ABUZURILE PE CARE LE-O SAVARSIT!

„Capăt de linie la DNA. Dacă Laura Codruța Kövesi e dispusă să sacrfice credibilitatea întregii instituții pentru a-și salva scaunul înseamnă că a ajuns la capătul resurselor”. Astfel comentează Deutsche Welle, ediția în limba română scandalul din interiorul DNA.

“După apariția unor înregistrări de la o ședință de lucru a DNA s-a declanșat o veritabilă criză în interiorul instituției. Șefa DNA Laura Codruta Kövesi a dispus o anchetă internă pentru aflarea autorilor acestor înregistrări, anunțând totodată că a dispus deschiderea unor dosare penale împotriva acestora. Dar mai înainte de a continua relatarea e nevoie de o precizare la care cititorii noștri au dreptul. Am înregistrat și editat de-a lungul anilor o mulțime de benzi audio, atât în format analogic (pe bandă magnetică) cât și în format digital, și pot spune pe temeiul acestei experiențe că nu am găsit...