Dyson lansează CleanTrace, instrumentul care încorporează realitatea augmentată și oferă date despre locul în care s-a efectuat curățenia în timp real

Pe măsură ce oamenii se pregătesc pentru curățenia anuală de primăvară, Dyson dezvăluie o nouă modalitate de a face curățenie în profunzime. Dyson CleanTrace este un instrument care incorporează realitatea augmentată (AR) și care se asigură că nicio suprafață nu este ignorată. Studiul aprofundat al comportamentelor de curățare arată că utilizatorii supraestimează, în mod obișnuit, timpul investit în curățenie și subestimează cât de bine își curăță locuința. Aspiratorul Dyson CleanTrace și Dyson Gen5detectTM fac echipă pentru a face vizibil invizibilul, identificând suprafețele neglijate.

Curățarea locuinței poate fi o sarcină ingrată. Pe măsură ce oamenii încep curățenia de primăvară, s-ar putea să neglijeze anumite suprafețe insesizabile cu ochiul liber sau, din greșeală să aspire de două ori același loc, reducând eficiența și pierzând timp.

Inspirându-se din modul de curățare sistematică a aspiratoru...