EPIGRAMISTUL TURNATOR QUINTUS SI TURNATORUL NEAGU DJUVARA INAINTATI IN GRAD DE GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS!

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de înaintare în grad a zece veterani de război, în retragere, printre care şi istoricul Neagu Djuvara şi președintele de onoare al PNL Mircea Ionescu-Quintus.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Iohannis a semnat decretele privind înaintarea în gradul de general-maior cu două stele, în retragere, a generalului de brigadă cu o stea, în retragere, veteran de război Mircea Ionescu-Quintus din Ministerul Apărării Naționale și acordarea gradului de general de brigadă — cu o stea, în retragere, colonelului în retragere, veteran de război Neagu-Bunea Djuvara, din Ministerul Apărării Naționale.

Iohannis a mai semnat decretele de înaintare în grad a veteranilor Dinu Stelian, Constantin Didulescu, Octavian Leru, Romu-Dumitru Vasilache, Ştefan Dimofte, Constantin Mihalcea şi Ionel Popa şi Mihai Filip.

Din categoria: