EX-CONZILERUL BASIST DEVENIT JOHANNIST , IULIAN CHIFU SAU „GAINA NASCATOARE DE PUI VII’CARE O SCRIS ACEST ARTICOL CAND ERA LA EVENIMENTUL ZILEI „MARE SCULA PE BASCULA!”

Faceți cunoștință cu o somnitate în materie de securitate națională, regională & galactică, plus politică externă, internă, maternă & paternă: Iulian Chifu, ex ”consilier pentru Afaceri Strategice, Securitate și Politică Externă al Administrației Prezidențiale a României “. Plus director de ONG pentru suflat timpuriu în borș și profesor de rupt coada la cireșele de mai.

Ei, dar gata, ajunge cu prosteala pe faţă … să ne amintim, totuşi, cine e, de fapt, acest Chifu. În anii ’90, era un stîlp de bază al redacţiei din Iaşi a celebrului, senzaționalului și epocalului ” Evenimentul zilei ” . Adică gazeta maiextrului Jack Crestoiu, care a pus bazele tabloidizării presei romîneze. Da, printre picioarele lui Chifu s-a zburătăcit în toată Romînia articolul despre ” Găina din Paşcani care a născut pui vii ” . Sau cel despre femeia care a înghiţit un ac, iar acul a călătorit aşa de interesant...