FIA Nova Protect Fond este operațional. Viorel Cataramă mizează pe zeci de mii de investitori (pompieri, polițiști și jandarmi) pentru Nova Protect Fond. Unde merg banii

FIA Nova Protect Fond, fond de investiții destinat angajaților din Ministerul de Interne, Administrația Penitenciarelor, Poliția Locală și pensionarilor din aceste structuri, a devenit operațional. Suma lunară investită, împreună cu prima de asigurare, poate porni de la 50 de lei. Asigurătorul FIA Nova Protect Fond este Allianz-Țiriac Asigurări SA, depozitarul și custodele FIA Nova Protect Fond este BRD Groupe Societe Generale, iar Brokerul de asigurare este compania Insurer Broker de Asigurare și Reasigurare împreună cu RMN 360.

Nova Vision Investments, societate de administrare a activelor financiare controlată de omul de afaceri Viorel Cataramă, a lansat un fond de investiții cu componentă de asigurare care vizează aducerea de randamente superioare instrumentelor clasice de economisire pentru profesioniștii din Ministerul Afacerilor Interne și polițiștii locali. Fondul a fost autorizat recent de ASF.

Pompierii și polițiștii sunt acum i...