Friptura in lapte cu sos de smantana

Astazi va propun o reteta speciala , delicioasa , pe care o puteti pregati pentru craciun sau pentru seara de anul nou.Aveti nevoie de : 1kg de muschi de vita sau de porc 1l de lapte 250 gr de smantana 2 catei de usturoi 80g de unt2 linguri de faina1 foaie de dafin1 crenguta cimbru(proaspata sau uscata ) sare , piper 1.Eu am avut un muschiulet de porc , pe care l-am sarat si piperat. Usturoiul l-am pasat si cu el am uns muschiuletul. 2.Intr-o cratita (trebuie sa fie inalta ; eu am folosit o tigaie mare ,din aluminiu turnata ) topim 80 g de unt , adaugam musciuletul si lasam pana capata culoare pe toate partile . Incalzim laptele in alta oala . 3.Cu ajutorul unui polonic , turnam treptat laptele fierbinte peste musciulet, adaugam foia de dafin si cimbrul. Acoperim oala cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic o ora si jumatate.Din cand in cand stropim musciuletul cu laptele din oala. 4. Cand carnea este patrunsa , frageda si moale , o scoatem din oala si o pastram la cald. Scoatem