GAULEITERUL NAZI , PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS CONTINUA LOVITURA DE STAT IN FATA UNUI „MAMUT „PSD CU PICIOARE DE „PLASTILINA”:”NU-I TARZIU NICI ACUM SA FIE SUSPENDAT SI DEMIS VANZATORUL ROMANIEI DE LA COTROCENI!,DAR TREBUIE SA EXISTE OAMENI DE STAT CU VERTICALITATE SI VOINTA POLITICA PRECUM AU POLONEZII!

Tot ce se intampla in prezent in Romania, incepand cu miscarile de strada si terminand cu amestecul CSM si al marilor parchete in politica este rezultatul unui plan de lovitura de stat bine gandit.

Lovitura de stat al carui personaj si instigator principal este presedintele Klaus Iohannis – mutulica al nostru care a renuntat brusc la postura de autist si actioneaza cu iresponsabilitate impotriva Guvernului, fara sa tina cont de votul din decembrie 2016. Fara sa-i pese ca e pe punctul de a declansa un raboi romano-roman, care sa degenereze in confruntari de strada, posibil cu victime, doar pentru ca vrea mortis un nou guvern al lui.

Un personaj atat de limitat (gainar de case dovedit de justitie, care ne-a aburit ca le-a dobandit din meditatii, dar ce sa vezi, nu a platit nimic la fisc) nu putea avea capacitatea sa miste nimic daca nu era ajutat. Cand il auzi pe Iohannis ca vorbeste de “penali”, de moralitate, iti vine sa emigrezi din Romania pe motiv de “Ghin...