GAULEITERUL NAZI,KLAUS WERNER JOHANNIS TRADEAZA ROMANII:”PRIMA TEMA DE NEGOCIERE A UE 27 CU MAREA BRITANIE PRIVESTE CETATENII!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat luni că prima temă a negocierilor ce se vor purta cu Marea Britanie, în cadrul Brexit, o reprezintă cea legată cetățeni și drepturile acestora, adăugând că se va implica foarte puternic în acest proces pentru a se asigura că drepturile românilor de acolo sunt respectate.

El a subliniat că discuțiile pe acest subiect se vor purta de către UE 27 pe o singură voce, unitar, într-un format de tip echipă.

„Românii care s-au stabilit în Marea Britanie sau care au ales reședința în Marea Britanie sunt, sigur, la mijloc, sunt oarecum victimele acestor discuții și nu sunt singurii. Existența pieței unice cu cele patru libertăți a făcut ca milioane de europeni să se mute, să-și găsească loc de muncă în altă țară, pornind de la premisa că aceste libertăți sunt bine definite, rămân în valoare, și, probabil, pe timpul vieții lor nu se va schimba nimic. Iată, însă, că pentr...