KLAUS WERNER JOHANNIS”THE PATRIOT” SI THE DEFENSE SECURITY COOPERATION AGENCY DIN USA SAU RACHETE PATRIOT:MODELUL POLONEZ VERSUS MODELUL ROMANESC!

KLAUS WERNER JOHANNIS”THE PATRIOT” SI THE DEFENSE SECURITY COOPERATION AGENCY DIN USA SAU RACHETE PATRIOT:MODELUL POLONEZ VERSUS MODELUL ROMANESC!,SAU UN FILM DE PESTE 3,9 MILIARDE DE DOLARI!

The Defense Security Cooperation Agency a anunţat că autoritățile de la București au solicitat vânzarea a şapte sisteme Patriot împreună cu echipamentul de comunicaţii, instrumente şi echipamente de testare, echipamente de suport, generatoare, documentaţie tehnică, echipamente de antrenament, piese de schimb, instruirea personalului, servicii de suport tehnic şi logistic. Valoarea totală a programului este de 3,9 miliarde dolari.

Imediat după anunțul americanilor, premierul Mihai Tudose i-a chemat la Palatul Victoria pe ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, pe ministrul Economiei, Mihai Fifor, și pe șeful Statului Major General al Armatei, general Nicolae-Ionel Ciucă, iar discuțiile au vizat aspectele...