Magda Vasiliu, dezvăluiri cutremurătoare despre calvarul fiul ei: „Copilul meu e în scaun cu rotile de trei luni de zile”

Magda Vasiliu a dezvăluit că fiul ei de aproape opt ani de zile a fost diagnosticat cu cancer şi urmează un tratament în Italia, iar acum prezentatoarea a făcut o nouă mărturisire trista.

"Azi mi-am făcut timp şi am urmărit emisiunile care au tratat cazul meu. Le mulţumesc colegilor pentru susţinere. Dar m-a frapat teribil atitudinea dlui Mugur Ciuvică. Eu l-am auzit spunând cu o degajare uluitoare că Vlad s-ar putea descurca şi fără mine în spital, în Italia. În primul rând, conform legii italiene îmi e interzis să-mi las copilul singur în spital. În plus, din păcate, copilul meu nu s-a născut poliglot! E un copil de 7 ani şi jumătate, care nu înţelege italiană şi nu se exprimă în italiană! Cum ar putea sta în spital singur? Cum??? La spitalul din Roma toţi copiii până la 18 ani sunt permanent însoţiţi de părinţi! Dl Ciuvică ştie, de exemplu, că până la o intervenţie chirurgicală programată peste o lună, copilul meu n...