MINISTRUL JUSTITIEI ,TUDOREL TOADER A INTRAT DE JOI PANA MARTI 29 AUGUST, IN CONCEDIU,LASANDU-L PE „CORUPTUL CARE UCIDE”SA FIARBA IN SUC PROPRIU CU TOATA CAMARILA SA DE PENALI,PE CARE I-O INSTIGAT LA PROTESTE C SA O SCAPE PE CARMENCITA DE LA BECIUL DOMNESC,DAR INTERESANT ESTE CA NU MAI VREA INCA UN MANDAT!

 

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a intrat în concediu, joi, la o zi după ce a prezentat modificările la legile justiţiei, care au provocat critici din partea Ministerului Public, a CSM, DIICOT şi din partea preşedintelui Klaus Iohannis, precum şi proteste în Piaţa Victoriei.

Potrivit unor surse oficiale, ministrul Justiţiei a intrat în concediu de joi şi până marţi, 29 august.

Proiectul de modificare a celor trei legi ale justiţiei anunţat miercuri de către Tudorel Toader nu a fost publicat, până la acestă oră, pe site-ul Ministerului Justiţiei.

De asemenea, nici DNA, Parchetul General şi DIICOT nu au primit până acum propunerile de modificare a legilor justiţiei.

Miercuri, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat modificarea celor trei legi privind statutul procurorilor şi judecătorilor, organizarea judiciară şi cea privind Consiliul Superior al Magistraturii. Modificările semnificative la cele tre...