Ochelari pentru copii și cu minus dioptrii

Acum câteva săptămâni, să tot fie o lună, Amalia se tot plângea că o doare capul și că nu mai vede bine, mai precis că vede niște punctișoare galbene. La început am luat-o un pic pese picior și i-am zis să nu mai bea pe ascuns că nu-i frumos. După vreo două zile m-am convins că nu e teatru artistic, la care ea e mare maestră atunci când nu e în centrul atenție și am zis să elimin cauzele. Am zis în primă fază că e oboseala și am culcat-o mult mai devreme. Ca să fiu sigură că scap de toate posibilele probleme am eliminat și telefonul din peisaj. Cum stelele galbene tot apăreau și o vedeam că și clipește foarte des, am cerut o trimitere la oftalmologie.

Doamna doctor pediatru ne-a trimis la Clinica Dorobanți la doamna doctor Roxana Cozubaș despre care ne-a spus că este foarte bună și atentă cu copiii. A durat ceva până am ajuns la consultul propriu-zis pentru că orele de program nu coincideau cu orarul nostru. A...

Despre Ziarul toateBlogurile

ZtB preia, în funcție de categoria la care sunt înscrise blogurile în catalog, articolele bloggerilor membri ai portalului toateBlogurile.ro.

Pentru ca articolele tale să fie publicate aici în mod automat, trebuie să fii membru al portalului și să ai blogul înscris.

Articole recente

Top Bloggeri

Articole Promovate