ORBAN LUDOVIC L-A AMENINTAT CU EXLUDEREA DIN PNL A FOSTULUI (PD),PEDELIST ,SENATORUL DANIEL ZAMFIR DATORITA INITIATIVELOR SALE!

Președintele PNL Ludovic Orban îl avertizează pe senatorul Daniel Zamfir, după inițiativa acestuia privind plafonarea dobânzilor la creditele bancare, spunând că proiectul nu este susținut de PNL, în schimb are susținerea consilierului premierului, ” ceea ce e cât se poate de deranjant”.

„Poziția PNL este clară. Suntem susținătorii economiei libere de piață. Practic, contractul este legea părților. Suntem împotriva oricărei reglementări care să afecteze libertatea eonomică, care să afecteze libertatea de a realiza contracte. Nu există niciun conflict, vă explic poziția PNL, dacă este un parlamentar care are alt punct de vedere este punctul său de vedere individual”, a declarat vineri Ludovic Orban.

Întrebat dacă partidul va lua măsuri împotriva senatorului liberal Daniel Zamfir, care a propus stabilirea unui plafon maxim al dobânzilor la creditele bancare, președintele PNL a spus că n...