Parjoale de post

Ingrediente
450 g paine alba si neagra, 150 g morcov, 100 grame ciuperci albe, sare si piper dupa gust, 1 bucata ceapa alba, 1 buchetel de marar, 1 buchetel patrunjel, 1 lingura mare de gris, 3 catei de usturoi, faina alba, ulei, 1 varf de lingura de bicarbonat alimentar
Mod de preparare
Se inmoaie painea in apa, se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, aceasta se inlatura. Dam prin robot ciupercile crude, pe care le-am curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile tocam si ceaoa si usturoiul marunt.Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa, usturoiul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper si