PE ORDINEA DE ZI A CSAT-ULUI CONVOCAT MARTI,4 IULIE 2017,GAULEITERUL NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS A PUS :BILANTUL SRI PE 2016!

 

Președintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) pentru marți. Bilanțul Serviciului Român de Informații (SRI) pe anul 2016 se numără printre subiectele de discuție.

„Pe ordinea de zi a şedinţei sunt incluse subiecte referitoare la: implementarea Strategiei Globale a UE (dimensiunea securitate şi apărare); forţele armate ale României care pot fi puse la dispoziţie pentru participarea la misiuni şi operaţii în afara teritoriului statului român, în anul 2018; activitatea Serviciului Român de Informaţii în anul 2016; regulamentul de organizare şi funcţionare a Centrului de Coordonare Operativă Antiteroristă; Carta albă a apărării; planul de înzestrare a Armatei României 2017-2026; evoluţiile recente ale fenomenului migraţiei şi principalele măsuri implementate la nivel naţional”, transmite Administrația Prezidențială, adăugând că vor fi abordate și alte subiecte.

Din cate