PENALUL „CORUPTUL CARE UCIDE”,KLAUS WERNER JOHANNIS SARE CA UN ROTWEILLER LA BEREGATA MINISTRULUI JUSTITIEI,TUDOREL TOADER CARE I-O LUAT OBIECTUL MUNCII DE A APARA CORUPTII DIN NOUL PDL SI PE SOATA SA ,PENALA CARMENCITA LAZURCA -JOHANNIS,INSTIGAND PE SOROSISTI LA VIOLENTE IN STRADA!!

Președintele Klaus Iohannis critică dur propunerile de modificare a legilor Justiției prezentate miercuri de ministrul Justiției Tudorel Toader, care îl elimină din procedura de numire a procurorilor-șefi. Iohannis cataloghează propunerile drept „un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție”.

„Propunerile prezentate astăzi de ministrul Justiției se constituie într-un atac asupra statului de drept, independenței și bunei funcționări a Justiției, precum și împotriva luptei anticorupție. România se află într-un moment care îi este favorabil în planul relațiilor internaționale, cu precădere în comunitatea europeană. Ar fi în defavoarea țării noastre ca, după toate eforturile depuse până acum, să ne întoarcem la vechile practici de a pune presiune asupra justiției. Acest lucru ar fi în totală contradicție cu angajamentele pe care ...