Prajitura Fanta , cu branza si suc de portocale

Neata!Astazi este sarbatoarea sfintilor Mihail si Gavriil, o zi cu traditie si importanta in spiritualitatea romaneasca. Un calduros LA MULTI ANI tuturor ce-si sarbatoresc ziua de nume, sanatate multa si sa aveti parte numai de bucurii. Intro astfel de zi speciala, m-am gandit sa va rasfat cu o prajitura. Astazi nu bucatariti, mai ales daca sunteti sabatoriti , aveti voie doar sa savurati :) Este o prajitura fina , racoroasa , savuroasa pe care trebuie sa o incercati ... o sa va indragostiti de ea , va promit ;)Ingredientele necesare sunt : Pentru blat:6 oua100 ml ulei4 linguri de faina6 linguri de zahar brun2 linguri de cacao1 pachet praf de coptPentru crema:500 g branza de vaci200g unt150 g zaharesenta de vanilie sau 3 plicuri zahar vanilat Pentru glazura:750 ml Fanta sau suc proaspat de portocale2 plicuri de budinca de vanilie5 linguri de zaharNu uitati sa luati cu voi buna dispozitie in bucatarie ;)Preincalzim cuptorul la 170-180 de grade. Pregatim blatu: Separam albusul de galbe...