PRESEDINTELE JEAN-CLAUDE JUNCKER,I-O DAT „PESTE NANAU”,GAULEITERULUI NAZI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:O TARA NU POATE PREZIDA UE”DACA GUVERNUL MAJORITATII PARLAMENTARE ALES DEMOCRATIC IN DECEMBRIE 2016, ESTE SUB PRESIUNEA „PROTESTATARILOR #REZIST,”CARE „DAU IMPRESIA” CA ROMANIA ESTE CONTROLATA DE CELELALTE STATE MEMBRE!

Foto: presidency.ro

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și-a exprimat joi convingerea că până la momentul în care va prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, în 2019, România nu va mai fi monitorizată prin Mecanismul de Cooperare și Verificare (MCV) în domeniul justiției și va fi parte a Spațiului Schengen.

Într-un discurs susținut în cadrul recepției organizate de președintele Klaus Iohannis în Grădina Palatului Cotroceni, Juncker a subliniat că o țară nu poate prezida Uniunea Europeană „sub impresia” că este controlată de celelalte state membre.

„Acest mecanism trebuie oprit și așa va fi”, a declarat președintele Comisiei Europene.

Jean-Claude Juncker și-a exprimat, de asemenea, speranța că până la acel moment România va putea face parte din Spațiul Schengen de liberă circulație. „Pe măsură ce se apropie aces...