REVISTA PRESEI DIN 9 DECEMBRIE 2017. KELEMEN HUNOR PRESEDINTELE UDMR IL FACE PRAF PE CORUPTUL CARE UCIDE ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS:”NU E GARANTUL INDEPENDENTEI JUSTITIEI,E TOT UN POLITICIAN ,NU UN IEZUIT!”!

Mesajul transmis de președintele Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Constituției, un proiect de OUG al Ministerului Finanțelor care prevede pedeapsa cu închisoarea pentru neplata contribuțiilor, precum și afirmațiile procurorului general al României, Augustin Lazăr, despre modificările aduse legilor justiției, dar și meciul pe care îl va juca naționala României cu cea a Cehiei în optimile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin din Germania sunt printre principalele subiecte ale zilei de 9 decembrie.

Râca PNL-USR. Oglinjoară-oglinjoară, cine-i cel mai opozant din țară!? Principalele partide ale Opoziției, PNL și USR, au început să se atace intens în ultimele zile. Motivul: care din ele face o opoziție eficientă la PSD, totul plecând de la votul pe o lege a Justiției dezbătută de Camera Deputaților miercuri. Dezbaterile și votul pe Legea privind statul procurorilor și judecătorilor de miercuri nu au încins...