Românii îl detestă:GROPARUL ROMANIEI CU PESTE 80.000 DE MORTI PE CONSTIINTA SI TUPEUL DE A TINE O DECLARATIE DE PRESA Klaus Iohannis a ajuns un dictator și, ca orice dictator, consideră că el nu este niciodată de vină!

Românii îl detestă pe Klaus Iohannis. Președintele nu i-a reprezentat niciodată și îi tratează pe români de sus și ca niște proști. Românii nu îl mai vor președinte și nu se mai poate aștepta atât de mult, ei vor ca acest coșmar să se termine acum: Klaus Iohannis ar trebui să își prezinte demisia de onoare și să își părăsească fotoliul.

Nu va face acest lucru deoarece nu are onoare și își va mai prelungi vacanța ceva timp. El speră că va primi o funcție caldă la Bruxelles, spre umilința totală a românilor.

Este adevărat că această umflare în pene a președintelui n-ar fi fost posibilă fără hoardele de lingăi care roiesc prin jurul lui, dar un om cu capul pe umeri ar fi trebuit să-și vadă lungul nasului și să nu se apuce acum să dea sfaturi și în economie, și în pandemie și în cine mai știe ce domeniu. De prima dată când a venit la București, să se joace de-a premierul de la Grivc...