Serile de concurs ale Festivalului Internațional de muzică ușoară George Grigoriu s-au încheiat. Vezi ce noutăți au adus tinerii în concurs!

Serile de concurs de la Festivalul internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu desfășurat în acest weekend la Brăila s-au încheiat. Au fost 13 tineri din România și alți 7 din străinătate, respectiv Italia, Kazahstan, Polonia, Bulgaria, Bosnia Herțegovina.

Fiecare concurent a cântat în concurs câte două piese din care una, obligatoriu, conform regulamentului, dintre cele compuse de George Grigoriu, cel omagiat la festival.

Noutatea ediței a fost componența juriului. Condus de Andreea Andrei, fiica celui în memoria căruia se desfășoară evenimentul, juriul i-a avut în componență pe Horia Moculescu, Adrian Romcescu, Luminița Anghel, Tatiana Apanasenko (Ucraina) din Ucraina, Marjan Kataroski (Macedonia) și Cornel Cristei.

Concurenții cu dor de scenă după un an de pauză din cauza pandemiei pe care o traversăm, au cântat acompaniați de vestita orchestră condusă de I...