SURSE.MARCEL CIOLACU I-A ZIS „PAS” Fondatorului Antenelor, Dan Voiculescu, vrea să-și facă grup parlamentar, dar nu are suficienți oameni / Relație tensionată cu PSD !

PPUSL, partid controlat de Dan Voiculescu, fondatorul Antenelor, negociază intens în aceste zile cu mai mulți politicieni, în special cu PSD, în încercarea de a-și face propriul grup parlamentar în sesiunea care începe pe data de 1 septembrie, dar nu are suficienți oameni.

Voiculescu controlează în prezent doar cinci parlamentari intrați în Parlament pe listele PSD: Grațiela Gavrilescu, Steluța Cătăniciu, Alfred Laurențiu Mihai, Vlad Popescu (băiatul lui Piedone) și Ana Loredana Predescu. Pentru a-și forma propriul grup parlamentar, Voiculescu are nevoie de 17 parlamentari (7 senatori și 10 deputați), deci încă 12 oameni.

Potrivit unor surse, Voiculescu și PPUSL contează pe nemulțumiți din PNL, AUR sau chiar din PSD pentru a strânge numărul de senatori și deputați necesar formării grupului.

Cei cinci parlamentari intrați pe listele PSD au anunțat la începutul anului înființarea grupării parlamentare umanis...