Tort clasic sau de inghetata?

Cine spune ca nu ii plac dulciurile ori minte, ori tine regim, ori nu a savurat niciodata torturile Dolce Italia. Cremoase si aromate, cu ingrediente naturale de calitate superioara, sunt facute dupa vechi retete ale mesterilor cofetari din tara si pot fi personalizate dupa gustul fiecarui client.

O felie de tort Dolce Italia te poarta inapoi, in anii copilariei, cand mama si bunica pregateau cu drag si talent toate dulciurile pentru reuniunile de familie folosind doar oua, lapte, unt, faina, nuci si fructe din gospodarie. Copii fiind, trebuia sa fim cuminti, respectuosi cu oaspetii, sa mancam tot pentru a merita sa primim deliciul suprem: o felie generoasa de tort care ne tinea linistiti si tacuti pana cand o dadeam gata!

Pentru ca ador ciocolata si nucile, torturile mele preferate erau tortul de ciocolata si, bineinteles, magnificul tort krantz, carora nu le pot rezista nici acum … asa cum mi se pare o impietate sa las in farfurioara vreo urma de tort de de inghet...