Visual Fan lansează serviciul de consultanță pentru finanțarea IMM-urilor în programele naționale care încurajează eficiența energetică

Ca element de noutate în domeniul sistemelor fotovoltaice, echipa Visual Fan, împreună cu partenerii săi, propun accesarea de fonduri europene sau naționale precum: Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) și Acțiunea 4.1.1. – Programul Operațional Competitivitate (POC). Visual Fan sprijină companiile în demersul lor de a deveni propriul furnizor de energie și să pășească pe drumul sustenabilității prin înrolarea în programele guvernamentale specializate în această direcție.

Brașov, 11 Octombrie 2022. Visual Fan SA, companie listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, anunță extinderea portofoliului Allview Industry – IMM, din proiectul „Solar Energy”, prin lansarea serviciului de consultanță pentru accesarea fondurilor europene sau naționale de către Întreprinderile mici și mijlocii (IMM) în domeniul eficienței energetice.

Sistemele fotovoltaice sunt o sol...