Articole postate de L. Teodor Mugur

 • Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare 10

  București,  12  iunie  2024:  Speakerii locali și internaționali ai Dare to Learn – cel mai mare eveniment din Europa dedicat profesorilor, trainerilor în HR, managerilor și antreprenorilor – încurajează cadrele didactice, precum și restul personalului de învățământ pre-universitar și universitar din România să abordeze diferit provocările cu care adesea se confruntă în activitatea educațională. Provocările […] Post-ul Provocările sistemului educațional din România, percepute de speakerii Dare to Learn drept reale oportunități de învățare apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Allview Solar Energy anunță semnarea contractului pentru implementarea unui proiect cu o putere de 1 MWp pentru Rondocarton S.R.L. 9

  Compania Visual Fan, prin divizia specializată în soluții de energie verde, Allview Solar Energy, în asociere cu Waldevar Energy, anunță semnarea contractului cu Rondocarton S.R.L., pentru implementarea unui proiect Full EPC cu o capacitate de 1 MWp. Proiectul este finanțat prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență), iar valoarea acestuia este de aproape 3 milioane […] Post-ul Allview Solar Energy anunță semnarea contractului pentru implementarea unui proiect cu o putere de 1 MWp pentru Rondocarton S.R.L. apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Noile monitoare Philips Evnia 27M2N3200A și 24M2N3200A oferă jucătorilor o nouă experiență de gaming plină de acțiune 8

  Monitoarele dispun de panouri Fast IPS, rate de reîmprospătare de 180 Hz și compatibilitate HDR10 București, 6 mai 2024 – Philips Monitors anunță două noi modele din gama Evnia 3000. Concepute pentru pasionații de jocuri, modelele Philips Evnia 27M2N3200A de 27 inchi și Philips Evnia 24M2N3200A de 24 inchi sunt dotate cu o gamă bogată de […] Post-ul Noile monitoare Philips Evnia 27M2N3200A și 24M2N3200A oferă jucătorilor o nouă experiență de gaming plină de acțiune apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Nu doar un cort. Unitățile externe durabile sunt alegerea perfectă pentru camping. 8

  Zilele însorite și nopțile calde le permit, în sfârșit, entuziaștilor activităților în aer liber să-și ia sacii de dormit și corturile și să pornească în aventură. Chiar dacă mulți dintre noi mergem cu cortul pentru a scăpa de lumea digitală, este important să ne amintim că unele dispozitive, precum unitățile externe, ar putea fi utile. […] Post-ul Nu doar un cort. Unitățile externe durabile sunt alegerea perfectă pentru camping. apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • ADATA prezintă la Computex 2024 inovații pentru un viitor sustenabil 17

  Tematica ADATA pentru 2024 este “Inovează astăzi, îmbrățișează ziua de mâine” ADATA Technology, lider mondial în domeniul modulelor de memorie și memoriilor flash, face echipă cu brandul său de gaming XPG și cu cel de stocare încorporată de nivel industrial ADATA Industrial pentru Computex Taipei 2024, în perioada 4-7 iunie. Tematica ADATA pentru 2024 este […] Post-ul ADATA prezintă la Computex 2024 inovații pentru un viitor sustenabil apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Aplicația Allview ERA Health și ERA Smart Refrigerator prezentate la Bucharest Tech Week 13

  Continuăm seria dezvăluirilor pentru săptămâna tehnologiei și prin acest teaser, dorim să vă facem cunoscut un alt produs pe care îl vom prezenta în perioada 14-16 iunie și pe care vă invităm să îl descoperiți la standul nostru, aflat chiar la intrarea evenimentului Bucharest Tech Week. Din dorința de a integra tehnologia în fiecare etapă […] Post-ul Aplicația Allview ERA Health și ERA Smart Refrigerator prezentate la Bucharest Tech Week apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • DefCamp Cluj-Napoca, un real succes: peste 400 de participanți și 30 de speakeri au luat parte la sesiunile referitoare la provocările din cybersecurity 15

  București, iunie 2024 – Conferința de securitate cibernetică DefCamp, desfășurată în premieră la Cluj-Napoca între 16-17 mai, a adunat peste 400 de participanți, care au asistat la sesiunile susținute de 30 de speakeri români și internaționali. Lideri și experți din industrie au oferit perspective valoroase și sfaturi practice referitoare la rolul AI în cybersecurity, deepfake, […] Post-ul DefCamp Cluj-Napoca, un real succes: peste 400 de participanți și 30 de speakeri au luat parte la sesiunile referitoare la provocările din cybersecurity apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Synology introduce noile produse ActiveProtect pentru protecția scalabilă, centralizată și optimizată a datelor corporative 18

  6 iunie 2024 – București, România – Synology a anunțat astăzi noile dispozitive ActiveProtect, o linie de produse concepute special pentru protecția datelor care combină managementul centralizat pentru cea mai bună utilizare din clasa sa cu o arhitectură foarte scalabilă. “Lansarea ActiveProtect reflectă angajamentul Synology de a le oferi utilizatorilor noștri instrumentele necesare pentru a-și gestiona […] Post-ul Synology introduce noile produse ActiveProtect pentru protecția scalabilă, centralizată și optimizată a datelor corporative apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Astazi a avut loc „Milestone Technology Day Romania 2024” 18

  Evenimentul „Milestone Technology Day Romania 2024” a avut loc astazi, 5 iunie 2024, la hotelul Novotel Bucharest City Centre si a fost un prilej pentru echipa Milestone si pentru partenerii sai, lideri in domeniul tehnologiei, sa dezbata despre felul in care tehnologia video pe platforma deschisa de la Milestone poate ajuta companiile din diverse industrii sa […] Post-ul Astazi a avut loc „Milestone Technology Day Romania 2024” apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • ELKO Romania introduce in portofoliu solutiile de comunicare profesionale Axtel 17

  Portofoliul de solutii ELKO se diversifică cu noi echipamente, de la căsti pană la camere web si solutii pentru videoconferinte de la Axtel. ELKO Romania, parte a ELKO Group, anuntă introducerea unui nou brand in portofoliul de produse de comunicare profesională. Astfel, ELKO va distribui produsele Axtel, un brand global, specializat in dezvoltarea de căsti profesionale, […] Post-ul ELKO Romania introduce in portofoliu solutiile de comunicare profesionale Axtel apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Divizia Allview Auto vă invită la Bucharest Tech Week 17

  În perioada 14-16 iunie, vă invităm la standul nostru, de la Romexpo București, în cadrul evenimentului Bucharest Tech Week. Ne veți găsi lângă zona Food Area, unde vă vom prezenta Allview CityZEN, prima mașină 100% electrică a brandului Allview, care poate fi condusă de la vârsta de 16 ani. Printre caracteristicile sale definitorii, amintim: Baterie […] Post-ul Divizia Allview Auto vă invită la Bucharest Tech Week apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Lenovo semnează inițiativa „Secure by Design”, lansată de Agenția pentru Securitatea Cibernetică și Securitatea Infrastructurii din SUA 18

  Lenovo a devenit una dintre primele companii care au semnat angajamentul voluntar „Secure by Design” anunțat pe 8 mai de Agenția pentru Securitatea Cibernetică și Securitatea Infrastructurii (CISA) din SUA, alăturându-se astfel altor lideri din industria de tehnologie care au semnat acest document. Angajamentul, care vizează în prezent produsele și serviciile software pentru companii, software-ul on-premise, […] Post-ul Lenovo semnează inițiativa „Secure by Design”, lansată de Agenția pentru Securitatea Cibernetică și Securitatea Infrastructurii din SUA apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Acer lansează noua linie de laptopuri de business TravelMate AI 31

  Noile laptopuri TravelMate oferă experiențe de business prin cele mai recente soluții de inteligență artificială, securitate și management, în șasiuri durabile, subțiri și ușoare. Cuprins: Noile laptopuri Acer TravelMate sunt echipate cu cele mai noi procesoare cu NPU integrat, Copilot pentru Windows cu tastă de acces rapid dedicată[], protecție de securitate Trusted Platform Module (TPM) […] Post-ul Acer lansează noua linie de laptopuri de business TravelMate AI apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Up România vine în sprijinul antreprenorilor din România: costuri zero pentru cardul Up Dejun și proces de onboarding 100% digitalizat 21

  București, 03 iunie 2024 – Up România, lider în beneficii extrasalariale pentru angajați, își consolidează astfel angajamentul față de antreprenorii din România prin lansarea unui serviciu complet digitalizat care le oferă acestora posibilitatea de a comanda produsul Up Dejun pentru angajații companiei, fără să mai fie necesară interacțiunea umană. Acest serviciu aduce cu sine numeroase avantaje, fiind […] Post-ul Up România vine în sprijinul antreprenorilor din România: costuri zero pentru cardul Up Dejun și proces de onboarding 100% digitalizat apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe
 • Cafeneaua Veche 9 câștigă premiul pentru design interior – categoria Ospitalitate – în cadrul competiției europene BIG SEE AWARDS 24

  Distincția pentru design se adaugă și altor premii obținute în cadrul Romanian Design Week, Anuala de Arhitectură, Hospitality Snapshots sau Bienala Națională de Arhitectură București, 3 iunie 2024 – Cafeneaua Veche 9, situată în Centrul Vechi al Bucureștiului, într-o clădire istorică, atestată în 1812, câștigă premiul pentru design interior la categoria Ospitalitate, în cadrul competiției europene […] Post-ul Cafeneaua Veche 9 câștigă premiul pentru design interior – categoria Ospitalitate – în cadrul competiției europene BIG SEE AWARDS apare prima dată în Ziarul lui Ipu.

  Citește mai departe