Supa crema de rosii... 37
- Culinar
- 29-02-2024 15:51
Ingrediente: Mod de preparare: Articolul Supa crema de rosii apare prima dată în CeMancam.com. ...
Citește mai departeIngrediente: Mod de preparare: Articolul Supa crema de rosii apare prima dată în CeMancam.com. ...
Citește mai departeReteta de mancare de fasole cu afumatura, delicioasa si condimentata. Impreuna cu muraturi este delicioasa. Continuă să citești → Articolul Mancare de Fasole cu Afumatura apare prima dată în CeMancam.com.
Citește mai departeReteta delicioasa pentru biscuiti pentru advent fara zahar Continuă să citești → Articolul Biscuiti pentru advent (fara zahar) apare prima dată în CeMancam.com. ...
Citește mai departeReteta de pilaf cu carne de pui, delicios ca pe vremea bunicii Continuă să citești → Articolul Pilaf cu Pui (ca la bunica) apare prima dată în CeMancam.com. ...
Citește mai departeprajitura negresa cu cartofi dulci Continuă să citești → Articolul Prajitura Negresa cu Cartofi Dulci (vegan) apare prima dată în CeMancam.com. ...
Citește mai departeIngrediente: Mode de preparare: Pornim cuptorul la 200 grade cu incalzire sus si jos. Punem untul la topit, lent. Separam albusurile de galbenusuri, albusurile se pun intr-un castron de 2 L iar galbenusurile intr-un castron mic. Albusurile se bat cu … Continuă să citești → Articolul Prajitura cu Prune (fara zahar) apare prima dată în CeMancam.com.
Citește mai departeIngrediente: Mod de preparare: Intr-o oala de 3.5 L, calim in unt morcovii, ceapa, telina si prazul – toate taiate rondele. Dupa 2 minute adaugam 150 ml apa si lasam la fiert 10 minute. Adaugam apoi cartofii taiati cuburi si … Continuă să citești → Articolul Supa crema de cartofi apare prima dată în CeMancam.com.
Citește mai departeScoatem samburii cireselor si punem ciresele pe filtre de hartie de ceai, pentru a absorbi sucul. (puteti utiliza si alte fructe de sezon: caise, visine, afine, mure, capsuni, prune) Preincalzim cuptorul la 200 de grade. Topim untul la bain marie, … Continuă să citești →
Citește mai departePunem carnea la fiert intr-o oala, in functie de tip (tara sau supermarket) lasam la fiert pana se fragezeste si poate fi patrunsa cu furculita. Separat punem la clocotit rosiile, pentru a le indeparta usor coaja. Apoi indepartam coaja si … Continuă să citești →
Citește mai departeIntr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, punem cepele marunt la calit impreuna cu morcovul si ardeiul tatiat fasii subtiri de 1cm. Dupa ce se calesc 4 minute adaugam 400ml apa, se pune capacul si se lasa la calit la … Continuă să citești →
Citește mai departeSe pune nautul la inmuiat in apa pentru 12 ore. Completam cu apa daca ste necesar pana se termina rehidratarea. la final il spalam in 2-3 ape, pana apa iese limpede. Intr-o cratita se pune la fiert nautul cu 1 … Continuă să citești →
Citește mai departeIngrediente: Mode de preparare: Varianta 1 de post: Intr-o tigaie punem uleiul si legumele taiate cuburi mici (mai putin cartofii). Dupa 2-3 minute adaugam 150 ml apa, punem capacul si lasam la calit la foc mic, cat ne ocupam de … Continue reading →
Citește mai departeIngrediente: Mode de preparare: Spalam merele, le curatam de coaja si le dam pe toate pe razatoarea mare. Marul ras il punem la callit la foc foarte mic pentru 15 minute, la final adaugam scortisoara dupa gust si mestecam armonios, … Continue reading →
Citește mai departeIngrediente: 4 oua 600 ml lapte vegetal (Avena Drink Bio – fara gluten) 300 gr faina fara gluten (MehlMix Universal de la BauckHOF) 80 gr unt (President 82% grasime) 2 ml esenta vanilie Mod de preparare: Intr-un bol adaugam ouale, … Continue reading →
Citește mai departeIngrediente: 2 pulpe de cocoș 250 g orez basmati 2 morcovi medii 1 ardei rosu 1 ceapa mare 1300 ml supa de la cocosul fiert (impreuna cu o ceapa, un cartof si un pastarnac la oala sub presiune) sare si … Continue reading →
Citește mai departe