Sunet și încântare. Stilul întâlnește performanța audio superioară odată cu lansarea receiverului de rețea cu CD Technics SA-C600 în culoarea albă mată

Renumita marcă de echipamente hi-fi Technics lansează receiverul de rețea cu CD de rețea SA-C600 într-un nou și elegant finisaj alb mat, adăugând un design nou și modern la gama sa emblematică disponibilă în nuanțe argintiu și negru.

SA-C600-W este un dispozitiv compact all-in-one care oferă un sunet bogat și impresionant. Pentru iubitorul de muzică pasionat care ascultă o piesă cu tonuri profunde și emoționante, ori pentru audiofilul experimentat care ascultă un ritm în forță, SA-C600-W produce un sunet clar, expresiv și puternic pentru CD-uri, radio sau pentru streaming de conținut de înaltă rezoluție.

Făcând parte din gama Technics Premium Class, SA-C600-W se potrivește perfect cu pickupul cu antrenare directă SL-1500C de culoare albă. Împreună formează un sistem hi-fi compact, foarte atractiv, de ultimă generație, care combină materiale de calitate superioară, construcție precisă și execuție meticuloasă.