TUD Group sprijină Primăria Sectorului 6 în obținerea unui grant pentru asistența tehnică aferentă noului spital finanțat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei

București, 24.04.2024 – TUD Group, unul dintre cele mai mari grupuri de companii independente locale de consultanță financiară, soluții informatice și consultanță tehnică, a asistat Primăria Sectorului 6 în obținerea unei grant pentru construcția unui spital nou. Prin acordul de finanțare semnat astăzi, un grant de 1,8 milioane de euro va fi acordat pentru a susține faza de planificare și implementare.

Acestei finanțări i se va adăuga un împrumut substanțial de 72,9 milioane de euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (BDCE), garantat de programul InvestEU.

De la concepția medicală, până la realizarea studiului de fezabilitate și obținerea finanțării, TUD Group a oferit expertiză tehnică și financiară, asigurându-se că proiectul respectă cele mai înalte standarde și beneficiază de suportul necesar pentru a fi unul de succes.

„Structura financiară a acestui proiect este una c...